Välj en sida

Kalas på Laser Zone

UNIK, oförglömlig upplevelse!

COOLA PARTY-RUM

luftkonditionerad

OFÖRGLÖMLIG UPPLEVELSE

CENTRALT BELÄGET I ENTRÉ

GRATIS PARKERING MED KUPONG (2 H)

Kalas i Laser Zone

Letar du efter en extra speciell födelsedagsupplevelse? Boka in Sveriges häftigaste laser tag arena och ha en oförglömlig födelsedagsfest tillsammans med dina vänner.

Starta ditt kalas med två spännande omgångar med laser tag (40 min). Därefter samlas du och dina vänner i kalasrummet och festar till det med laserpopcorn och ailen-dryck. Under tiden bjuder vi på kaffe till föräldrarna. Du som är födelsedagsbarnet får en fin present från oss för att komma ihåg den här speciella dagen. Tillsammans med dina vänner kommer ni äta en god måltid efter eget val.

Laser Zone anordnar hela födelsedagskalaset och vi kommer se till att du får en minnesvärd dag. Du kan enkelt boka kalset online och anpassa det efter dina önskemål. Du kan även lägga till en eller flera aktiviteter, så som The Hook.

zombierummet

Det extraordinära zombierummet kommer ge dig och dina vänner den coolaste festen och vi lovar att ni blir glatt överraskade när ni kliver in i rummet. Ha det så roligt och upplev det bästa kalaset i ditt liv.

 

 

 

alienrummet

När du kliver in i alienrummet kommer du tillsammans med dina vänner i ett rymdskepp med en utsikt över universum. Ett rum fylld av coola ljud och ljuseffekter. Ha det så roligt och upplev det bästa kalaset i ditt liv.

Ladda ner kalasinbjudan

Klicka på bilden för att ladda ner din kalasinbjudan.

 

Letar du efter en fin gåva?

Kolla vår affär i Laser Zone!

 

Frågor och svar

Hur bokar jag?

Du kan enkelt boka via vår hemsida https://laserzone.se (klicka Boka). Efter att du slutfört din bokning kommer du att få en Bekräftelse via mail och SMS. Du kan även maila oss eller göra din bokning via telefon om du behöver få hjälp eller har fler frågor.

Hur betalar jag för kalaset?

Du kan betala i samband med bokningen eller betala på plats under födelsedagsdagen. Observera att vi är en kontantfri anläggning. Vi accepterar alla vanliga betalnings- och kreditkort och även SWISH.

Vad är det minsta antalet barn för kalaset?

6st barn inklusive födelsedagsbarnet. Blir ni färre än 6 barn kommer ni ändå debiteras för 6 barn.

Vilken tid måste vi vara på plats?

Kom gärna 15 minuter före den bokade tiden. Den tid ni har bokat festen är den tid laser tag spelet börjar.

Hur länge varar kalaset?

Du börjar med 2 omgångar med Lasertag (40 min), därefter 55 minuter i ett temarum.

Kan jag ta med egen tårta till födelsedagskalaset?

Tyvärr är det inte tillåtet att ta med egen mat och dryck till Laser Zone. Detta gäller även födelsedagskalas.

Finns det förvaringsskåp tillgängliga?

Ja, vi har säkra förvaringsskåp för era värdesaker. Kostar en 10a för att låsa.

Hur kan jag ändra i bokningen eller avboka?

Du kan ändra eller avboka bokningen upp till 24 timmar före kalaset. Maila oss på info@entretainment.se så att vi kan boka om din fest på ett annat datum eller ändra antalet barn. Avbokning kan göras genom att klicka på avbokningslänken i ditt bekräftelsemail. Vid avbokning av en förbetald bokning, maila oss på info@entretainment.se för att begära om återbetalning.

Hur kan jag ändra antalet barn?

Du kan ändra antalet barn upp till 24 timmar i förväg. Skicka ett mail till info@entre-tainment.se så att vi kan uppdatera din bokning.

Vilket coolt ställe! Varför finns det inte fler såna här ställen! Kommer bli stammis här.
Abby

Rekommenderar starkt! Kul aktivitet med extremt hjälpsam personal!”
Adam

Mycket nöjd med 10-åringarnas kalas. Trevligt bemötande från engagerad och lyhörd personal, och superfräscht och spännande ställe. Lagom stort. Fräscha kalasrum. Och tyst och skönt ställe för föräldrar att hänga på under tiden kidsen blir rastade och svettiga. Tack!
Lotta

FLER AKTIVITETER PÅ ENTRÉS ANDRA VÅNING

exit vr

the hook

la taverna

t-rex

mini city