Välj en sida

Kalas på Laser Zone

UNIK, oförglömlig upplevelse!

COOLA PARTY-RUM

luftkonditionerad

OFÖRGLÖMLIG UPPLEVELSE

CENTRALT BELÄGET I ENTRÉ

GRATIS PARKERING MED KUPONG (2 H)

Kalas i Laser Zone

Ett födelsedagskalas i Laser Zone är en unik upplevelse som du inte hittar någon annanstans. Skriv in Sveriges häftigaste laser tag arena och ha en oförglömlig födelsedagsfest med dina vänner.

Ditt kalas börjar med 2 spännande omgångar med Lasertag (40 min). Därefter träffar du dina vänner i luftkonditionerad kalasrummet och börjar med laserpopcorn och Alien-dryck medan föräldrarna njuter av en gratis kopp kaffe. Du kommer att få en fin present för att komma ihåg den här speciella dagen. Rummet är ditt i en timme (55 min). Tillsammans med dina vänner kommer du också att njuta av en trevlig måltid efter eget val.

Laser Zone har allt för problemfria födelsedagskalas. Glöm alla förberedelser, diskmedel och städning. Vi kommer att se till att du får en oförglömlig upplevelse. Du kan enkelt boka ditt kalas online och anpassa det efter dina önskemål. Du kan till och med lägga till en eller flera aktiviteter, så som The Hook.

zombierummet

En fest i zombierummet är inte för svimmade av hjärtat. Det extraordinära rummet kommer definitivt att få vännerna att fortsätta att prata om din fest under en lång tid framöver. Var och en av dina vänner blir glatt överaskade när de går in i detta spännande rum. Ha det roligt och njut av det bästa kalaset i ditt liv.

 

 

 

alienrummet

I Alienrummet känner du att du har kommit in I ett rymdskepp där du tillsammans med dina vänner tittar ut över universum. Alienrummet hittar du ingen annanstans än på Laserzone. Ha en superkul dag med dina vänner i detta utomjordiska rum med coola ljud och ljuseffekter. Ha så roligt!

 

 

 

Ladda ner kalasinbjudan

Klicka på bilden för att ladda ner din kalasinbjudan.

 

Letar du efter en fin gåva?

Kolla vår affär i Laser Zone!

 

Frågor och svar

Hur bokar jag?

Du kan enkelt boka via vår hemsida https://laserzone.se (klicka Boka). Efter att du slutfört din bokning kommer du att få en Bekräftelse via mail och SMS. Du kan även maila oss eller göra din bokning via telefon om du behöver få hjälp eller har fler frågor.

Hur betalar jag för kalaset?

Du kan betala i samband med bokningen eller betala på plats under födelsedagsdagen. Observera att vi är en kontantfri anläggning. Vi accepterar alla vanliga betalnings- och kreditkort och även SWISH.

Vad är det minsta antalet barn för kalaset?

6st barn inklusive födelsedagsbarnet. Blir ni färre än 6 barn kommer ni ändå debiteras för 6 barn.

Vilken tid måste vi vara på plats?

Kom gärna 15 minuter före den bokade tiden. Den tid ni har bokat festen är den tid laser tag spelet börjar.

Hur länge varar kalaset?

Du börjar med 2 omgångar med Lasertag (40 min), därefter 55 minuter i ett temarum.

Kan jag ta med egen tårta till födelsedagskalaset?

Tyvärr är det inte tillåtet att ta med egen mat och dryck till Laser Zone. Detta gäller även födelsedagskalas.

Finns det förvaringsskåp tillgängliga?

Ja, vi har säkra förvaringsskåp för era värdesaker. Kostar en 10a för att låsa.

Hur kan jag ändra i bokningen eller avboka?

Du kan ändra eller avboka bokningen upp till 24 timmar före kalaset. Maila oss på info@entretainment.se så att vi kan boka om din fest på ett annat datum eller ändra antalet barn. Avbokning kan göras genom att klicka på avbokningslänken i ditt bekräftelsemail. Vid avbokning av en förbetald bokning, maila oss på info@entretainment.se för att begära om återbetalning.

Hur kan jag ändra antalet barn?

Du kan ändra antalet barn upp till 24 timmar i förväg. Skicka ett mail till info@entre-tainment.se så att vi kan uppdatera din bokning.

Vilket coolt ställe! Varför finns det inte fler såna här ställen! Kommer bli stammis här.
Abby

Rekommenderar starkt! Kul aktivitet med extremt hjälpsam personal!”
Adam

Mycket nöjd med 10-åringarnas kalas. Trevligt bemötande från engagerad och lyhörd personal, och superfräscht och spännande ställe. Lagom stort. Fräscha kalasrum. Och tyst och skönt ställe för föräldrar att hänga på under tiden kidsen blir rastade och svettiga. Tack!
Lotta

FLER AKTIVITETER PÅ ENTRÉS ANDRA VÅNING

exit vr

the hook

la taverna

t-rex

mini city